Pawpedsdiplomering


Nu är julen över och kattungarna har börjat flytta. Idag flög Briar Rose ur boet, en väldigt bitterljuv känsla. Saknar hennes små tysta jamanden redan men jag vet att familjen hon hamnat hos kommer älska henne villkorslöst. Men visst är det tufft, och nästa lämnar redan imorgon. Då flyttar Red Riding Hood till sin nya familj och på lördag flyttar Ella. Sen är det bara Prinsen kvar som söker fodervärd och såklart Rapunzel, men hon stannar ju i katteriet! <3

13 december så blev jag äntligen klar med min diplomering i PawPeds G1! Så nu står jag i kö för nästa G2, dvs. fortsättningen på utbildningen. Nästa mål är dock att jag ska ta itu med att bli SVERAK-diplomerad! Vi passar på och önska er en god fortsättning!


Featured Posts
Inga inlägg har publicerats på det här språket ännu
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle