top of page

God fortsättning!


Jul och nyår kom båda två väldigt snabbt och försvann ännu snabbare känns det som. Alla 3 prinsessor har nu lämnat oss för att få vara drottningar i sina egna kungadömen! Fått uppdateringar från dem alla och de verkar ha det väldigt bra! <3 Zela och Prinsen växer på bra, båda väger snart 2kg vardera och är otroligt keliga och busiga, som de ska vara! Prinsen är fortfarande intresserad av att hitta en fodervärd i Södermanland. Han älskar att gosa och sträcker gärna ut sej i famnen för att bli kliad på. Man får nästan hantera honom ur man vill och all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet, inkl bad och kloklippning! Hemmet får inte ha några fertila katter, han ska så klart vara en innekatt men innätad balkong/kattgård går så klart bra! Sen måste man ha i åtanke att man ska kunna ta emot damer på besök när han blivit äldre! Utställningsintresserad är ett plus men absolut inte ett krav!

Finns intresse får man jättegärna skriva ett meddelande så berättar jag mer!


Recent Posts
bottom of page